Lid van team: Boxin' The Vox

Luister naar onze single Mr. Alzheimer

Met onze song Mr. Alzheimer komen wij in actie voor Alzheimer Nederland. En dat is hard nodig, want maar liefst 280.000 mannen en vrouwen in Nederland hebben een vorm van dementie. In 2040 zal dit aantal opgelopen zijn naar een half miljoen. Wat kun je doen?

Download onze single nu via iTunes of stream via Spotify

 

Je kunt het ook downloaden of streamen via andere online muziekplatforms en toevoegen aan je playlist. Wij doneren zelf de mogelijke opbrengsten die we hiermee ophalen. Wil je extra doneren? Dat zou super zijn! Alle beetjes helpen. Klik hieronder op DONEER DIRECT en doe mee!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 333 (10%)
Bekijk alle donateurs
25
17:10 uur
05-11-2020
10
19:38 uur
12-06-2020
Belangrijk dat hiervoor een medicijn komt, treft ons allemaal