Ontsnap voor een toekomst zonder Alzheimer

Vind jij dementie ook zo’n vreselijke ziekte? Ik wel en daarom kom ik in actie voor Alzheimer Nederland.

In deze bijzondere tijd heeft iedereen behoefte aan meer contact, maar dit is soms lastig. Online borrels zijn soms stroefjes en nòg een pubquiz zit je misschien niet op te wachten. Ik heb daarom een escaperoom gemaakt, initieel voor mijn dispuut om samen een gezellige avond te hebben. Nu wil ik deze escaperoom graag delen, om anderen een plezier te doen, maar ook om anderen te helpen. Zet jouw hersenen dus in voor jouw plezier, maar ook voor de hersenen van anderen!

In deze escperoom ontsnap je aan de gruwelen van Chateau Demension. De escaperoom duurt afhankelijk van jullie samenwerking 60-120 minuten en het is mogelijk online hints te krijgen. De link om met de escaperoom te beginnen zal je krijgen, nadat je een donatie hebt gemaakt van minstens 25 euro.

Help jij mee de ouderen van nu en in de toekomst te ontsnappen aan Alzheimer? Zo werken we samen aan een toekomst zonder dementie! Dankjewel!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 250 (0%)