Voor een toekomst zonder dementie!

Persoonlijke introductie

Ik ben E. Bering 36 jaar oud. Ik ben naast mijn werk vooral ook bezig met het schrijven van boeken.

Ik heb nu twee boeken uitgebracht en beide zijn het gedichtenbundels waarvan de eerste in het engels is geschreven en de tweede die dit jaar uit is gebracht in het nederlands is geschreven.

Mijn opa zei altijd: weet je wat jij moet doen, een boek schrijven. 

Dit heb ik dus ook gedaan. Mijn opa was de eerste persoon die dichtbij me stond die te maken kreeg met dementie. Nu zie ik het bij mijn oma ook gebeuren en het blijft moeilijk. wat wil ik dus doen.

Mijn laatst uitgebrachten gedichtenbundel met de titel:  van niks tot alles, van alles tot niks.  Is nu te koop via https://www.bravenewbooks.nl/ebering

50% van de opbrengst van de verkoop zal ik doneren aan Alzheimer Nederland. 

Dus wat kunt u doen.

1. Kopieer de link en koop mijn boek.

                        of

2. Gebruik de Doneer direct knop.

 

In beide gevallen ben ik u dankbaar voor uw steun en hoop samen met u dat we een toekomst zonder dementie tegemoet kunnen gaan.

Feiten:

Jouw steun is hard nodig, want maar liefst 280.000 mannen en vrouwen in Nederland hebben een vorm van dementie. In 2040 zal dit aantal opgelopen zijn naar een half miljoen. Dus steun mijn actie met wat jij kan missen! Alle beetjes helpen en zo werken we samen aan een toekomst zonder dementie. Dankjewel!

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 10.000 (0%)
Bekijk alle donateurs
20
09:56 uur
03-05-2021
ik heb gedoneerd dankzij de opbrengst van mijn boek - van niks tot alles van alles tot niks.
10
09:12 uur
25-10-2020
Om een bijdrage te doen voor mn medemens. Zelf ook te maken gehad met Alzheimer
5
23:28 uur
24-10-2020
25
22:33 uur
24-10-2020