Mijn lieve oma Dementine!

Een gezellig verhaal voor kinderen en anderen waarin veel duidelijk kan worden. Alzheimer komt veel voor bij ouderen en uitleg aan kinderen via dit boek is nuttig.


Voor koren en scholen is er ook het lied ''Mijn lieve oma Dementine'' beschikbaar. Ook bladmuziek voor viool.
Als je opa of oma dementie krijgt ,is het vaak schrikken. Zij vergeten alles en doen soms vreemde dingen. Maar ze zijn niet gek! De liefde en het vertrouwen blijven bestaan. Zie het als een ziekte en blijf daarom spelen en praten alsof er niets aan de hand is.


In dit boek een voorbeeld van wat een meisje bereikte door samen met oma muziek te blijven maken. Daardoor gebeurde er wel iets heel vreemds… Was dat leuk of juist niet?

Meer info op http://www.lees-en-speel.nl

Dit boek kan niet via deze webpagina gekocht worden. Wilt u het boek bestellen, dan kunt u daarvoor terecht op:

https://www.bol.com/nl/f/mijn-oma-dementine/9200000129676861/

https://www.boekenroute.nl/gasten/gtn1Boek.aspx?ISBN=9789463459372

https://www.fritshardeman.nl/9789463459372/ernst-pels/mijn-oma-dementine/

Verder wordt het verkocht in lokale boekhandels.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 250 (20%)
Bekijk alle donateurs
50
17:47 uur
03-02-2020