Vergeet mij niet

Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Hoi! Mijn naam is Fleury Posthuma en het is nu mijn tijd om geld in te zamelen voor de Alzheimer Stichting Nederland. Ik zou Fleury niet zijn als ik dit niet groots wil aanpakken. Mijn lieve oma die erg dichtbij mij staat is helaas overleden in januari 2019 aan de rotziekte Alzheimer. Nu ik van dichtbij heb meegemaakt wat voor impact dit heeft op zowel de persoon zelf als de nabestaanden voelde ik dat ik hier iets mee wil doen. Ik ben afgestudeerd danseres en geef veel lessen en workshops. Nu wil ik recht vanuit het hart een dansproductie maken over Alzheimer met de titel: 'Vergeet mij niet.' De ervaringen die ik heb meegemaakt met Alzheimer komen ook terug in deze dansproductie. Voor dansers in heel Nederland organiseer ik een auditie en kies ik mensen uit die ik geschikt vind om deze ervaring met mij te kunnen delen. Er zijn twee manieren om te kunnen doneren:

1. Doneer geld via deze crowdfunding en kijk achter de schermen wat er allemaal bij komt kijken als je een dansproductie neer wilt zetten. Dit wordt laten zien d.m.v. foto's, video's en updates!

2. Koop een kaartje voor de dansproductie: 'Vergeet mij niet' die plaatsvind op zaterdag 26-10-2019. De locatie van de dansproductie is in het theater van Parkvilla in Alphen a/d rijn. De opbrengst van deze kaartverkoop gaat ook naar de Alzheimer Stichting Nederland. (Deze kaartverkoop start 1 juni 2019) Kortom, al het geld wat ik ophaal met de crowdfunding en de kaartverkoop van de dansproductie gaat naar de Alzheimer Stichting Nederland. Het bedrag wat ik uiteindelijk ophaal met dit project maak ik bekend aan het einde van de dansproductie. Ik heb al veel mensen die mij willen helpen met dit project en die graag hun steentje bijdragen. Ik ben iedereen dankbaar die hun medeleven, liefde en ervaringen willen delen omtrent dit onderwerp. Alvast erg bedankt voor uw bijdrage, ik gun de nabestaanden en de mensen die Alzheimer hebben veel liefde en verbinding en ik hoop dat deze ziekte op een dag verholpen kan worden.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 5.000 (106%)
Bekijk alle donateurs
75
09:42 uur
25-11-2019
1.800
09:39 uur
25-11-2019
50
17:28 uur
31-10-2019
25
17:21 uur
31-10-2019