Een tasje liefde 🛍 uit liefde gehaakt

Een Tasje Liefde, de tas met een verhaal. Een Tasje Liefde het tassenmerk voor mijn moeder. Haar dementie maakt dat wij niet zoveel tijd meer samen hebben. Dus als ik wat voor haar wil doen dan moet het nu. In mijn tassen zit haar liefde voor tassen, als het maar een hengsel heeft, past het altijd in haar collectie, ze vergeet te eten, kan zich 's ochtends niet meer zelfstandig douchen en aankleden, maar ze ziet meteen wanneer het uitverkoop is bij haar favoriete schoenen/tassenwinkel. Ik haak al tassen voor vriendinnen, de begeleidsters op de dagbesteding en krijg steeds meer verzoekjes. Maar ik ga ze niet meer weggeven, ...ik verkoop ze, met elke steek, een tikkeltje dichterbij dat medicijn om dat eiwit dat dementie veroorzaakt te stoppen of onder controle te krijgen. Elke steek een stukje liefde voor mijn moeder. Van elke verkochte tas gaat doneer ik de helft voor onderzoek naar dementie. Meer informatie; ga naar de website https://www.eentasjeliefde.nl/ of naar de FB pagina https://www.facebook.com/eentasjeliefde/

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 2.500 (35%)
Bekijk alle donateurs
525
13:40 uur
21-09-2020
Yesss, op Wereld Alzheimerdag weer 525,- kunnen doneren door heel veel Tasjes Liefde te haken! Dank je wel iedereen die een Tasje Liefde kocht.
225
21:40 uur
26-12-2019
Do Good Feel Good! Wat een heerlijk gevoel om weer 225,- te kunnen storten na de verkoop van uit liefde gehaakte Tasjes Liefde!
20
11:53 uur
10-10-2019
Zoals beloofd doneer ik het bedrag wat ik betaald heb voor mijn tasje ook direct. Lieve Ineke ik ben zeer onder de indruk van jou en je inzet en super blij met mijn tasje! Heel veel dank.
102
15:11 uur
02-10-2019
Dank je wel Janneke, Bianca, Colinde, Esther, Anja, Ute en mevrouw Aardewerk voor de aankoop van een Tasje Liefde en jullie donatie! Dank zij jullie doneren we 102,40 voor de maand september.