Geheugen voor een geheugen: Ik ben Vic Ramaekers

Met de verkoop van het boek 'Ik ben Vic Ramaekers' steun ik Alzheimer Nederland. Het boek, waarin ik mijn vader interview over zijn leven en de Nederlands Indische geschiedenis van voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog is voor Vic Ramaekers letterlijk zijn geheugensteun geworden omdat hij zelf de gevolgen van dementie begint te ondervinden. De gehele winst doneer ik aan Alzheimer Nederland zodat zijn geheugen een ander geheugen kan redden. Het is een boek over verdriet en pijn maar ook over trots, hoop en optimisme. Te koop voor €15 inclusief verzendkosten.

Bestellingen via deze actiepagina zijn niet mogelijk, maar wel rechtstreeks: mail dan naar info@mauricemedia.nl.

U kunt uiteraard deze actie ook steunen zonder de aanschaf van het boek. Kies dan 'doneer direct'.

De tussenstand van de opbrengst is via deze pagina te zien.

Dank u wel!

Maurice Ramaekers

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 1.000 (108%)
Bekijk alle donateurs
33
19:02 uur
08-04-2019
Ook in 2019 worden de boeken van Vic Ramaekers verkocht. Deze actie mag op deze manier nog door blijven gaan!
15
14:53 uur
07-02-2019
Mooi eerbetoon aan Vic, en mooi dat de opbrengst naar Alzheimer gaat.
47
16:42 uur
18-01-2019
We hebben ons streefbedrag van €1000 gehaald! Met dank aan de kopers van het boek: een heerlijk gevoel! U heeft Alzheimer Nederland met een mooi bedrag geholpen.
101
23:04 uur
10-01-2019
Mede dankzij het artikel in BNDeStem bestelden nog meer mensen het boek. Iedereen bedankt voor de mooie reacties en we gaan door!