Natuurstenen beschermengeltjes

Helaas weet ik wat alzheimer met je kan doen en hoe moeilijk het is ook voor de naaste familie. Graag wil ik deze actie opzetten zodat er meer onderzoek gedaan kan worden tegen alzheimer. Jouw steun is hard nodig, want maar liefst 280.000 mannen en vrouwen in Nederland hebben een vorm van dementie. Dus steun mijn actie met het kopen van een natuurstenen beschermengeltje en geef hem aan degene die hem kan gebruiken.

Voor slechts € 4,50 komt een natuurstenen Beschermengeltje jouw kant op. 

Onze ervaring is iedereen kan wel een beschermengeltje gebruiken. De natuurstenen beschermengeltjes zijn alle met liefde en met de hand gemaakt. Alle beetjes helpen en zo werken we samen aan een toekomst zonder dementie.

Dankjewel Gewoon Hipper

(Verkoop loopt via Facebook “gewoon hipper” of via Monica 0652366500 niet via deze site)

Van elk verkocht natuurstenen Beschermengeltje gaat 

€1,50 naar in actie voor alzheimer. 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 250 (19%)
Bekijk alle donateurs
50
09:58 uur
18-01-2021
Onze eerste week opbrengst van de verkoop van de natuurstenen beschermengeltjes. Iedereen super bedankt en we gaan nog even door met deze actie. Liefs Monica "gewoon hipper""