Het huis in je hoofd. Wat doet Alzheimer met het huis?

Om mijn kinderen, toen basisschoolleeftijd, uit te leggen wat Alzheimer met hun nog jonge oma deed heb ik tekeningen gemaakt. In de hoop dat zij begrepen waarom oma in hun ogen zo "raar" deed. Deze tekeningen heb ik gebundeld en van tekst voorzien. Het eindresultaat is dit boek, een boek waarin in "Jip en Janneke" taal is uitgelegd hoe je brein werkt en wat Alzheimer met je brein doet. Door meer duidelijkheid hoop ik op meer begrip voor Alzheimer.

Wat in eerste instantie is geschreven voor kinderen, blijkt nu het boek af is voor een veel bredere doelgroep geschikt. Inmiddels liggen mijn boeken ook ondere andere bij poli's in het ziekenhuis en huisartsenpraktijken.  

Het mooiste compliment wat ik tot nu toe in ontvangst heb mogen nemen komt van een ouderenverpleegkundige. Zij neemt het mee naar haar patienten als hulpmiddel om uit te leggen wat Alzheimer is. 

Het boekje is te koop voor 14,50 euro (excl. verzendkosten) via mijn website www.hethuisinjehoofd.nl .In de hoop dat er snel een medicijn tegen deze verschrikkelijke ziekte gevonden wordt, doneer ik een deel van de opbrengst aan Alzheimer Nederland.

Groet,

Susan 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 1.000 (58%)
Bekijk alle donateurs
561
14:16 uur
31-12-2018
Dankzij de verkoop van mijn boek en overige giften ben ik nu al tot dit mooie bedrag gekomen. Bedankt allemaal. Hopelijk loopt dit succes ook door in 2019, zodat er aan het einde van 2019 weer een mooi bedrag gestort kan worden. Groetjes, Susan
25
19:36 uur
28-11-2018