armbandje Zilver & Zoet

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Bij de vader van een goede vriendin van mij is onlangs alzheimer geconstateerd. Steeds vaker hoor ik om mee heen hoeveel impact deze ziekte heeft. Niet alleen voor de persoon in kwestie, maar ook voor de omgeving. Daarom wil ik de bewustwording van deze ziekte vergroten en aan de hand van de verkoop van een armbandje van Zilver & Zoet aandacht creëren voor deze ziekte. Van elk verkochte armbandje wil ik €5,- doneren. Ik hoop hiermee meer mensen bewuste te laten worden van Alzheimer.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 50 (300%)
Bekijk alle donateurs
150
11:00 uur
05-05-2017
Via de actie hebben we 27 armbandjes verkocht waarmee we €135,- hebben opgehaald. Deze hebben we verhoogd naar €150,- totaal.